Wilfred Genee over aftrap Veronica Offside: "Heeft door mijn hoofd gespeeld"

Wilfred Genee over aftrap Veronica Offside: "Heeft door mijn hoofd gespeeld"

Maandag 15 augustus 2022 om 20:23

Na heerlijke vakanties in Mexico en Griekenland is Wilfred Genee weer helemaal opgeladen om vol aan de bak te gaan. En dat is maar goed ook, want vanaf deze week presenteert hij niet alleen Vandaag Inside, maar ook de voetbaltalkshow Veronica Offside.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wilfred Genee</em> over aftrap <em>Veronica Offside</em>: &quot;Heeft door mijn hoofd gespeeld&quot; Na heerlijke vakanties in Mexico en Griekenland is Wilfred Genee weer helemaal opgeladen om vol aan de bak te gaan. En dat is maar goed ook, want vanaf deze week presenteert hij niet alleen Vandaag Inside, maar ook de voetbaltalkshow Veronica Offside. Tekst gaat verder onder de video. Aftrap talkshowsMet z'n dubbele diensten hoopt de succesvolle presentator de kwakkelende zendergroep weer uit het slop te trekken. De afgelopen tijd heeft hij extra veel aan zijn vader gedacht, want die had deze carrièrestap heel mooi gevonden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Wilfred Genee over aftrap Veronica Offside: "Heeft door mijn hoofd gespeeld"

Aftrap talkshows
Met z'n dubbele diensten hoopt de succesvolle presentator de kwakkelende zendergroep weer uit het slop te trekken. De afgelopen tijd heeft hij extra veel aan zijn vader gedacht, want die had deze carrièrestap heel mooi gevonden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's