Geraldine Kemper uit de kleren voor nieuwe LINDA: "Laat ons gewoon onze borsten zien"

Geraldine Kemper uit de kleren voor nieuwe LINDA: "Laat ons gewoon onze borsten zien"

Bekende vrouwen gaan in de nieuwe editie van de LINDA niet met de billen maar met de borsten bloot! De cover wordt gesierd door onder andere Geraldine Kemper, Gaby Blaaser, Romy Monteiro, Fajah Lourens en Lauren Verster.

Tekst gaat verder onder de video

<em>Geraldine Kemper</em> uit de kleren voor nieuwe <em>LINDA</em>: &quot;Laat ons gewoon onze borsten zien&quot; Bekende vrouwen gaan in de nieuwe editie van de LINDA niet met de billen maar met de borsten bloot! De cover wordt gesierd door onder andere Geraldine Kemper, Gaby Blaaser, Romy Monteiro, Fajah Lourens en Lauren Verster. Tekst gaat verder onder de video SeksualiseringDe bekende vrouwen doen dit om de seksualisering van borsten aan te pakken. Geraldine Kemper vertelt in RTL Boulevard over de seksualisering: "Wat is er mis met mijn tepel, wat is er mis met mijn ons lichaam, laat ons gewoon onze borsten zien!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Geraldine Kemper uit de kleren voor nieuwe LINDA: "Laat ons gewoon onze borsten zien"

Seksualisering
De bekende vrouwen doen dit om de seksualisering van borsten aan te pakken. Geraldine Kemper vertelt in RTL Boulevard over de seksualisering: "Wat is er mis met mijn tepel, wat is er mis met mijn ons lichaam, laat ons gewoon onze borsten zien!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV