Video: Ernst Daniël Smid maakt theaterplannen na ingrijpende hersenoperatie

Video: Ernst Daniël Smid maakt theaterplannen na ingrijpende hersenoperatie

Ernst Daniël Smid is vorige maand een ingrijpende hersenoperatie ondergaan. De voormalig tv-presentator heeft dit gedaan om de verschijnselen van Parkinson te beperken. Sinds de operatie gaat het - wonder boven wonder - een stuk beter met Smid.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Ernst Daniël Smid</em> maakt <em>theaterplannen</em> na ingrijpende hersenoperatie Ernst Daniël Smid is vorige maand een ingrijpende hersenoperatie ondergaan. De voormalig tv-presentator heeft dit gedaan om de verschijnselen van Parkinson te beperken. Sinds de operatie gaat het - wonder boven wonder - een stuk beter met Smid. Tekst gaat verder onder de video. Ingrijpende hersenoperatieTijdens de operatie krijgt hij via een klein boorgat in de schedel één of twee minuscule elektroden in zijn hoofd. Dit wordt Deep Brain Stimulation genoemd. Ernst Daniël Smid vertelt aan RTL Boulevard dat hij inmiddels alweer bezig is met het maken van theaterplannen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Ernst Daniël Smid maakt theaterplannen na ingrijpende hersenoperatie

Ingrijpende hersenoperatie
Tijdens de operatie krijgt hij via een klein boorgat in de schedel één of twee minuscule elektroden in zijn hoofd. Dit wordt Deep Brain Stimulation genoemd. Ernst Daniël Smid vertelt aan RTL Boulevard dat hij inmiddels alweer bezig is met het maken van theaterplannen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV