Wesley Sneijder in Veronica Offside: "Nooit echt voor Utrecht geweest"

Wesley Sneijder in Veronica Offside: "Nooit echt voor Utrecht geweest"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 15 augustus terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wesley Sneijder</em> in <em>Veronica Offside</em>: &quot;Nooit echt voor Utrecht geweest&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 15 augustus terugkijken bij Gids.tv. In de eerste uitzending van Veronica Offside verklapt Wesley Sneijder een groot geheim. De oud-voetballer mag dan wel een geboren en getogen Utrechter zijn, toch is hij fan van een andere voetbalclub. Ik ben nooit echt voor FC Utrecht geweest, ik ben voor de stad Utrecht. Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wilfred Genee heeft veel zin in Veronica Offside: "Het wordt absoluut een top show" Bekijk deze video » Wilfred Genee over aftrap Veronica Offside: "Heeft door mijn hoofd gespeeld" Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In de eerste uitzending van Veronica Offside verklapt Wesley Sneijder een groot geheim. De oud-voetballer mag dan wel een geboren en getogen Utrechter zijn, toch is hij fan van een andere voetbalclub. Ik ben nooit echt voor FC Utrecht geweest, ik ben voor de stad Utrecht.

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV