Andy van der Meijden rekent af met column Hugo Borst: "Weet je wat hij moet doen?"

Andy van der Meijden rekent af met column Hugo Borst: "Weet je wat hij moet doen?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 15 augustus terugkijken bij Gids.tv.

Veronica is eindelijk terug met een voetbaltalkshow: Veronica Offside! Presentator Wilfred Genee ontvangt twee keer per zijn een aantal vaste analisten die afwisselend individueel of samen zullen aanschuiven. Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meijden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Andy van der Meijden</em> rekent af met column <em>Hugo Borst</em>: &quot;Weet je wat hij moet doen?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 15 augustus terugkijken bij Gids.tv. Veronica is eindelijk terug met een voetbaltalkshow: Veronica Offside! Presentator Wilfred Genee ontvangt twee keer per zijn een aantal vaste analisten die afwisselend individueel of samen zullen aanschuiven. Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meijden. Tekst gaat verder onder de video. Column Hugo BorstLaatstgenoemde rekent op geheel eigen wijze af met de kritische column van Hugo Borst: "Weetje wat hij een keer moet doen; als hij mijn lul neemt, kan hij een keer lekker neuken!" Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Column Hugo Borst
Laatstgenoemde rekent op geheel eigen wijze af met de kritische column van Hugo Borst: "Weetje wat hij een keer moet doen; als hij mijn lul neemt, kan hij een keer lekker neuken!"

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV