Emotionele Andy van der Meijde herenigd met dochters: "Had dit nooit durven dromen"

Emotionele Andy van der Meijde herenigd met dochters: "Had dit nooit durven dromen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 15 augustus terugkijken bij Gids.tv.

Andy van der Meijde kan blij zijn! De oud-voetballer, tegenwoordig voetbalanalist, zag jarenlang zijn 2 oudste dochters niet. Die dochters kreeg hij uit een eerdere relatie, maar het contact tussen hen was minimaal.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele <em>Andy van der Meijde</em> herenigd met <em>dochters</em>: &quot;Had dit nooit durven dromen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 15 augustus terugkijken bij Gids.tv. Andy van der Meijde kan blij zijn! De oud-voetballer, tegenwoordig voetbalanalist, zag jarenlang zijn 2 oudste dochters niet. Die dochters kreeg hij uit een eerdere relatie, maar het contact tussen hen was minimaal. Tekst gaat verder onder de video. Eindelijk herenigdGelukkig is er een einde gekomen aan het minimale contact, Van der Meijde is namelijk herenigd met zijn dochters: "Ik had dit nooit durven dromen". Met zijn huidige vriendin Melisa Schaufeli heeft Andy ook nog 2 dochters: Lily Fai en Roxy. Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Eindelijk herenigd
Gelukkig is er een einde gekomen aan het minimale contact, Van der Meijde is namelijk herenigd met zijn dochters: "Ik had dit nooit durven dromen". Met zijn huidige vriendin Melisa Schaufeli heeft Andy ook nog 2 dochters: Lily Fai en Roxy.

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV