Wilfred Genee maakt zich zorgen om Wesley Sneijder: "Hij is met de bus gekomen"

Wilfred Genee maakt zich zorgen om Wesley Sneijder: "Hij is met de bus gekomen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 15 augustus terugkijken bij Gids.tv.

Wilfred Genee maakt zich zorgen om Wesley Sneijder: "Hij is met de bus gekomen" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 15 augustus terugkijken bij Gids.tv. Wesley Sneijder heeft vandaag zijn eerste minuten gemaakt als vaste gast bij de voetbaltalkshow Veronica Offside. De oud-voetballer liet eerder in zijn biografie weten 'nooit de switch te maken naar voetbalanalist'. Wilfred Genee vraagt zich af, of het wel goed gaat met Sneijder. "Hij is met de bus gekomen", aldus Andy van der Meijde. Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wesley Sneijder heeft vandaag zijn eerste minuten gemaakt als vaste gast bij de voetbaltalkshow Veronica Offside. De oud-voetballer liet eerder in zijn biografie weten 'nooit de switch te maken naar voetbalanalist'. Wilfred Genee vraagt zich af, of het wel goed gaat met Sneijder. "Hij is met de bus gekomen", aldus Andy van der Meijde.

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV