Veronica Offside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Veronica Offside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Veronica Offside gemist? Bekijk hier de hele uitzending Veronica keert terug met een voetbaltalkshow. Johan Derksen en René van der Gijp zijn er uiteraard niet bij (die zitten inmiddels elke avond op SBS6), maar Wilfred Genee wel. Hij presenteert Veronica Offside, elke maandag- en vrijdagavond op Veronica. Alle fragmenten uit deze uitzending Wesley Sneijder in Veronica Offside: "Nooit echt voor Utrecht geweest" Bekijk deze video » Andy van der Meijden rekent af met column Hugo Borst: "Weet je wat hij moet doen?" Bekijk deze video » Emotionele Andy van der Meijde herenigd met dochters: "Had dit nooit durven dromen" Bekijk deze video » Wilfred Genee maakt zich zorgen om Wesley Sneijder: "Hij is met de bus gekomen" Bekijk deze video » Veronica Offside gemist? Wesley Sneijder spreekt zich uit over Mo Ihattaren Bekijk deze video » Wesley Sneijder sluit de KNVB-deur: "Ik wil trainer van Galatasaray worden" Bekijk deze video » Vaste analistenEr zijn een aantal vaste analisten die afwisselend individueel of samen zullen aanschuiven bij Wilfred. Wim Kieft, Andy van der Meijden en Wesley Sneijder zijn de namen die we dan kunnen verwachten. Ook een aantal wisselende gasten zullen daar aanschuiven. RTL 7?Vorige week is de grote concurrent, voetbaltalkshow VTBL, al begonnen. Op de maandaguitzending was bakken vol kritiek en maar iets meer dan 100.000 mensen schakelde in op het programma. Of VTBL een echte concurrent van dit programma wordt is nog maar de vraag. Wilfred Genee over nieuwe talkshow Veronica Offside: "Dat trekt toch een wissel" Bekijk deze video » Veronica Offside: zijn Wilfred Genee, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde er klaar voor? Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 15 August 2022 om 21:28

Veronica keert terug met een voetbaltalkshow. Johan Derksen en René van der Gijp zijn er uiteraard niet bij (die zitten inmiddels elke avond op SBS6), maar Wilfred Genee wel. Hij presenteert Veronica Offside, elke maandag- en vrijdagavond op Veronica.

Vaste analisten
Er zijn een aantal vaste analisten die afwisselend individueel of samen zullen aanschuiven bij Wilfred. Wim Kieft, Andy van der Meijden en Wesley Sneijder zijn de namen die we dan kunnen verwachten. Ook een aantal wisselende gasten zullen daar aanschuiven.

RTL 7?
Vorige week is de grote concurrent, voetbaltalkshow VTBL, al begonnen. Op de maandaguitzending was bakken vol kritiek en maar iets meer dan 100.000 mensen schakelde in op het programma. Of VTBL een echte concurrent van dit programma wordt is nog maar de vraag.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Veronica Offside

Actuele video's

Meer actuele video's