Veronica Offside gemist? Wesley Sneijder spreekt zich uit over Mo Ihattaren

Veronica Offside gemist? Wesley Sneijder spreekt zich uit over Mo Ihattaren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 15 augustus terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Offside</em> gemist? <em>Wesley Sneijder</em> spreekt zich uit over <em>Mo Ihattaren</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 15 augustus terugkijken bij Gids.tv. Analist Wesley Sneijder heeft in Veronica Offside gereageerd op de situatie rond Mo Ihattaren. De voetballer zou te dicht aanschuren tegen jongens die diep in de criminaliteit zitten. Het probleem is veel breder, aldus Wesley Sneijder. Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Analist Wesley Sneijder heeft in Veronica Offside gereageerd op de situatie rond Mo Ihattaren. De voetballer zou te dicht aanschuren tegen jongens die diep in de criminaliteit zitten. Het probleem is veel breder, aldus Wesley Sneijder.

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV