Johan Derksen in Vandaag Inside over nieuwe look: "Ik heb twee nieuwe kronen"

Johan Derksen in Vandaag Inside over nieuwe look: "Ik heb twee nieuwe kronen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Na een zomerstop van bijna twee maanden is Vandaag Inside eindelijk weer terug op de kijkbuis. Waar Wilfred en René hebben genoten van hun vakantie, blijkt Johan Derksen zijn vrije tijd nuttiger doorgebracht te hebben. Er zijn namelijk allemaal mensen die willen weten of hij nieuwe tanden heeft.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> in <em>Vandaag Inside</em> over nieuwe look: &quot;Ik heb twee nieuwe kronen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Na een zomerstop van bijna twee maanden is Vandaag Inside eindelijk weer terug op de kijkbuis. Waar Wilfred en René hebben genoten van hun vakantie, blijkt Johan Derksen zijn vrije tijd nuttiger doorgebracht te hebben. Er zijn namelijk allemaal mensen die willen weten of hij nieuwe tanden heeft. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe tandenWilfred Genee laat aan het begin van de uitzending weten dat hij veel vragen heeft gekregen over het gebit van Johan. "Er zijn allemaal mensen die willen weten of jij nieuwe tanden hebt." De Snor geeft toe dat er inderdaad iets anders is aan zijn gebit. "Ik heb twee nieuwe kronen." Wilfred moet wel even wennen aan de look: "Ik heb hem nog nooit gezien met tanden." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen: 'Vandaag Inside vanaf maandag weer terug, mensen worden verwend' Bekijk deze video » Johan Derksen maakt VTBL met de grond gelijk: "Het is verschrikkelijk" Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nieuwe tanden
Wilfred Genee laat aan het begin van de uitzending weten dat hij veel vragen heeft gekregen over het gebit van Johan. "Er zijn allemaal mensen die willen weten of jij nieuwe tanden hebt." De Snor geeft toe dat er inderdaad iets anders is aan zijn gebit. "Ik heb twee nieuwe kronen." Wilfred moet wel even wennen aan de look: "Ik heb hem nog nooit gezien met tanden."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV