Johan Derksen in Vandaag Inside: "Ik vind dit geen reden om Peter Gillis te ontslaan"

Johan Derksen in Vandaag Inside: "Ik vind dit geen reden om Peter Gillis te ontslaan"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Peter Gillis heeft een hoop fans, maar Johan Derksen hoort daar in elk geval niet bij. Toch neemt de Vandaag Inside-ster het in zijn talkshow op voor de parkenmagnaat: "Ik vind huiselijk geweld geen reden om Peter Gillis te ontslaan!"

Tekst gaat verder onder de video.

Johan Derksen in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Ik vind dit geen reden om Peter Gillis te ontslaan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Peter Gillis heeft een hoop fans, maar Johan Derksen hoort daar in elk geval niet bij. Toch neemt de Vandaag Inside-ster het in zijn talkshow op voor de parkenmagnaat: "Ik vind huiselijk geweld geen reden om Peter Gillis te ontslaan!" Tekst gaat verder onder de video. Vermeende mishandelingVolgens het Openbaar Ministerie heeft Peter Nicol in haar rug en neus gebeten, tegen de muur geduwd, in haar borsten geknepen, aan haar oor getrokken en aan haar armen en haren getrokken. De 60-jarige ster, bekend van de SBS6-realityserie Massa is Kassa, ontkende in eerste instantie de geruchten dat hij zijn partner zou hebben mishandeld. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vermeende mishandeling
Volgens het Openbaar Ministerie heeft Peter Nicol in haar rug en neus gebeten, tegen de muur geduwd, in haar borsten geknepen, aan haar oor getrokken en aan haar armen en haren getrokken. De 60-jarige ster, bekend van de SBS6-realityserie Massa is Kassa, ontkende in eerste instantie de geruchten dat hij zijn partner zou hebben mishandeld.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV