Johan Derksen spreekt steun uit naar boeren: "Ik heb inmiddels tien vlaggen"

Johan Derksen spreekt steun uit naar boeren: "Ik heb inmiddels tien vlaggen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Het symbool van het ongenoegen over het kabinetsbeleid rond de stikstof-aanpak is de omgekeerde vlag. Johan Derksen steunt de boeren, maar vertelde in het eerste seizoen van Vandaag Inside dat hij thuis geen vlag had liggen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> spreekt steun uit naar <em>boeren</em>: &quot;Ik heb inmiddels tien vlaggen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Het symbool van het ongenoegen over het kabinetsbeleid rond de stikstof-aanpak is de omgekeerde vlag. Johan Derksen steunt de boeren, maar vertelde in het eerste seizoen van Vandaag Inside dat hij thuis geen vlag had liggen. Tekst gaat verder onder de video. Tien vlaggenGelukkig is daar in de zomerstop verandering in gekomen: "Ik heb één keer gezegd dat ik het platteland steun uit een totale onvrede voor alles wat mis is in dit land, maar ik had geen vlag. Ik heb inmiddels tien vlaggen, uit alle hoeken van het land komen mensen mij een vlag brengen." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tien vlaggen
Gelukkig is daar in de zomerstop verandering in gekomen: "Ik heb één keer gezegd dat ik het platteland steun uit een totale onvrede voor alles wat mis is in dit land, maar ik had geen vlag. Ik heb inmiddels tien vlaggen, uit alle hoeken van het land komen mensen mij een vlag brengen."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV