Johan Derksen sloopt Erik ten Hag in Vandaag Inside: "Wie denkt hij nou dat hij is?"

Johan Derksen sloopt Erik ten Hag in Vandaag Inside: "Wie denkt hij nou dat hij is?"

Het begin van Erik ten Hag bij Manchester United is ronduit dramatisch te noemen. Zijn elftal staat na twee duels roemloos onderaan in de Premier League. Johan Derksen besluit Ten Hag ook maar eens te slopen in Vandaag Inside, want de straftraining die Ten Hag zijn spelers gaf na de 4-0 nederlaag tegen Brentford schiet bij de analist in het verkeerde keelgat. "Daar knappen die grote jongens op af, die denken: 'Wie denkt hij nou dat hij is?'"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> sloopt Erik ten Hag in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Wie denkt hij nou dat hij is?&quot; Het begin van Erik ten Hag bij Manchester United is ronduit dramatisch te noemen. Zijn elftal staat na twee duels roemloos onderaan in de Premier League. Johan Derksen besluit Ten Hag ook maar eens te slopen in Vandaag Inside, want de straftraining die Ten Hag zijn spelers gaf na de 4-0 nederlaag tegen Brentford schiet bij de analist in het verkeerde keelgat. "Daar knappen die grote jongens op af, die denken: 'Wie denkt hij nou dat hij is?'" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. KutelftalDerksen begint zijn betoog door te stellen dat hij achteraf wéér gelijk heeft gekregen, want Cristiano Ronaldo is een stoorzender binnen de groep. Volgens Derksen moest Ten Hag daar meteen afscheid van nemen. De dramatische prestaties van Manchester United leiden overigens ook tot de nodige hilariteit bij Wim Kieft: "Wat een kutelftal!" De heren aan tafel zijn bang dat Ten Hag ook nog eens veel krediet heeft verspeeld door diep in de buidel te tasten voor Lisandro Martinez, "de kleinste verdediger van Engeland". Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kutelftal
Derksen begint zijn betoog door te stellen dat hij achteraf wéér gelijk heeft gekregen, want Cristiano Ronaldo is een stoorzender binnen de groep. Volgens Derksen moest Ten Hag daar meteen afscheid van nemen. De dramatische prestaties van Manchester United leiden overigens ook tot de nodige hilariteit bij Wim Kieft: "Wat een kutelftal!" De heren aan tafel zijn bang dat Ten Hag ook nog eens veel krediet heeft verspeeld door diep in de buidel te tasten voor Lisandro Martinez, "de kleinste verdediger van Engeland".

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV