We zijn er bijna! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

We zijn er bijna! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

We zijn er bijna! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is één van de best bekeken programma's van de afgelopen jaren: We zijn er bijna!. Het programma zette slow tv op de kaart en is nu terug met een nieuw seizoen. Martine van Os is weer de presentatrice en dit jaar gaan vierentwintig echtparen mee in de georganiseerde reis. Alle fragmenten uit deze uitzending We zijn er bijna!: dit zijn reisleiders Ger en Evelyne Bekijk deze video » Nieuwe seizoen We zijn er bijna! start dinsdag: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » We zijn er bijna! gemist? 'Geen maaltijd zonder wijn' Bekijk deze video » 33 dagen, 13 campingsDe vierentwintig gepensioneerde echtparen trekken in een georganiseerde groepsreis met caravan of camper dwars door de Spaanse binnenlanden. In 33 dagen doen ze 13 campings aan, te beginnen aan de Costa Verde aan de noordkust. BelevenissenVia de Spaanse hoogvlakte trekt de groep naar het zuidelijke Andalusië en na een kleine 3000 kilometer eindigt de vakantie aan de Middellandse Zee vlakbij Tarragona. Martine van Os reist mee en volgt de belevenissen van de vakantiegangers.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het is één van de best bekeken programma's van de afgelopen jaren: We zijn er bijna!. Het programma zette slow tv op de kaart en is nu terug met een nieuw seizoen. Martine van Os is weer de presentatrice en dit jaar gaan vierentwintig echtparen mee in de georganiseerde reis.

33 dagen, 13 campings
De vierentwintig gepensioneerde echtparen trekken in een georganiseerde groepsreis met caravan of camper dwars door de Spaanse binnenlanden. In 33 dagen doen ze 13 campings aan, te beginnen aan de Costa Verde aan de noordkust.

Belevenissen
Via de Spaanse hoogvlakte trekt de groep naar het zuidelijke Andalusië en na een kleine 3000 kilometer eindigt de vakantie aan de Middellandse Zee vlakbij Tarragona. Martine van Os reist mee en volgt de belevenissen van de vakantiegangers.

Bekijk hier alle video's en artikelen van We zijn er Bijna!


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV