Denise waarschuwt Ben in B&B Vol liefde: "Wil niet dicht bij je staan, vind ik niet prettig"

Denise waarschuwt Ben in B&B Vol liefde: "Wil niet dicht bij je staan, vind ik niet prettig"

Tuesday 16 August 2022 om 07:44

Denise is in B&B Vol liefde op stap met Ben. Die neemt geen halve maatregelen en wil iets dierbaars aan Denise geven: een magnetisch hartje. Hij wil 'testen' of dit werkt, maar de manier waarop is niet helemaal duidelijk bij Denise. Die waarschuwt Ben meerdere keren: "Ik wil niet dicht bij je staan, dat vind ik nog niet prettig."

Lees verder onder de video.

<em>Denise</em> waarschuwt Ben in <em>B&amp;B Vol liefde</em>: &quot;Wil niet dicht bij je staan, vind ik niet prettig&quot; Denise is in B&B Vol liefde op stap met Ben. Die neemt geen halve maatregelen en wil iets dierbaars aan Denise geven: een magnetisch hartje. Hij wil 'testen' of dit werkt, maar de manier waarop is niet helemaal duidelijk bij Denise. Die waarschuwt Ben meerdere keren: "Ik wil niet dicht bij je staan, dat vind ik nog niet prettig." Lees verder onder de video. OngemakkelijkDe mannen van Denise hebben te horen gekregen dat ze het graag rustig aan wil doen en iemand écht wil leren kennen voor de volgende stap wordt gezet, maar hier lijkt Ben geen boodschap aan te hebben. Denise vertelt achteraf dat ze er "zwaar ongemakkelijk" van werd, en ze zal niet de enige zijn geweest: ook bij veel kijkers is er waarschijnlijk sprake van plaatsvervangende schaamte. Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Denise waarschuwt Ben in B&B Vol liefde: "Wil niet dicht bij je staan, vind ik niet prettig"

Ongemakkelijk
De mannen van Denise hebben te horen gekregen dat ze het graag rustig aan wil doen en iemand écht wil leren kennen voor de volgende stap wordt gezet, maar hier lijkt Ben geen boodschap aan te hebben. Denise vertelt achteraf dat ze er "zwaar ongemakkelijk" van werd, en ze zal niet de enige zijn geweest: ook bij veel kijkers is er waarschijnlijk sprake van plaatsvervangende schaamte.

Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's