Vandaag Inside: Jan Boskamp heeft last van de hitte

Vandaag Inside: Jan Boskamp heeft last van de hitte

Jan Boskamp is een enorme zonaanbidder maar toch gaan de huidige temperaturen hem ook wat te ver: 'Gisteren was het 37 graden. Ik heb alle gordijnen dicht en toch een beetje de deur open.' Als de verslaggever hem vervolgens aangeeft dat dat nou misschien niet het beste idee is reageert hij: 'Ohh... ik dacht dan heb je een beetje tocht.'

'Veels te warm'
Slapen blijkt ook lastig met dit weer: 'Ik val soms pas om half drie of half vier in slaap, het is veels te warm', aldus Boskamp.

Bekijk het hele gesprek van Vandaag Inside met Jan Boskamp, waarin het uiteraard ook over voetbal gaat, hieronder

Vandaag Inside: <em>Jan Boskamp</em> heeft last van de hitte Jan Boskamp is een enorme zonaanbidder maar toch gaan de huidige temperaturen hem ook wat te ver: 'Gisteren was het 37 graden. Ik heb alle gordijnen dicht en toch een beetje de deur open.' Als de verslaggever hem vervolgens aangeeft dat dat nou misschien niet het beste idee is reageert hij: 'Ohh... ik dacht dan heb je een beetje tocht.' 'Veels te warm'Slapen blijkt ook lastig met dit weer: 'Ik val soms pas om half drie of half vier in slaap, het is veels te warm', aldus Boskamp. Bekijk het hele gesprek van Vandaag Inside met Jan Boskamp, waarin het uiteraard ook over voetbal gaat, hieronder Bekijk ook René van der Gijp lacht huilende Tim den Besten uit: "Hoop dat je keihard in je reet geneukt wordt!" Bekijk deze video » Plaaggeest Oranjes: Willem-Alexander al ZES weken op vakantie in Griekenland Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV