Plaaggeest Oranjes: Willem-Alexander al ZES weken op vakantie in Griekenland

Plaaggeest Oranjes: Willem-Alexander al ZES weken op vakantie in Griekenland

Regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart, die ook wel bekend staat als de plaaggeest van de Oranjes nadat hij ontdekte dat ze in coronatijd gewoon op vakantie naar Griekenland gingen waarna een enorme rel ontstond, spreekt het koninklijk paar dinsdag aan op hun wel erg lange vakantie: 'De vakantiekoning zit al bijna 6 weken in Griekenland.'

'70% vindt dat Willem-Alexander teveel vakantiedagen heeft'
Dat is inderdaad vrij lang, gelet op het feit dat de gemiddelde Nederlander het met 24 vakantiedagen moet doen. Maar goed, bij koning zijn horen natuurlijk wat privileges zoals het hebben van een vijf miljoen euro kostende villa op de Peloponnesos. Daar wil je best wat weken vertoeven. Maar de vraag is: is zes weken té lang? Menno vroeg het aan zijn volgers en vooralsnog vindt 70% dat Willem-Alexander teveel vakantiedagen heeft.

De tweets van Menno Swart over de lange vakantie van Willem-Alexander en Máxima zie je hieronder. Daar weer onder vind je beelden van de vakantievilla van het stel, in een video geplaatst door koningshuisdeskundige Rick Evers.


Plaaggeest Oranjes: <em>Willem-Alexander</em> al ZES weken op vakantie in Griekenland Regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart, die ook wel bekend staat als de plaaggeest van de Oranjes nadat hij ontdekte dat ze in coronatijd gewoon op vakantie naar Griekenland gingen waarna een enorme rel ontstond, spreekt het koninklijk paar dinsdag aan op hun wel erg lange vakantie: 'De vakantiekoning zit al bijna 6 weken in Griekenland.' '70% vindt dat Willem-Alexander teveel vakantiedagen heeft'Dat is inderdaad vrij lang, gelet op het feit dat de gemiddelde Nederlander het met 24 vakantiedagen moet doen. Maar goed, bij koning zijn horen natuurlijk wat privileges zoals het hebben van een vijf miljoen euro kostende villa op de Peloponnesos. Daar wil je best wat weken vertoeven. Maar de vraag is: is zes weken té lang? Menno vroeg het aan zijn volgers en vooralsnog vindt 70% dat Willem-Alexander teveel vakantiedagen heeft. De tweets van Menno Swart over de lange vakantie van Willem-Alexander en Máxima zie je hieronder. Daar weer onder vind je beelden van de vakantievilla van het stel, in een video geplaatst door koningshuisdeskundige Rick Evers. Bekijk ook Zien: 'Hier gaat prinses Amalia wonen in Amsterdam' Bekijk deze video »
Show :
Plaaggeest Oranjes: Willem-Alexander al ZES weken op vakantie in GriekenlandActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV