Boeren, Bijbels en Beauties gemist? "Als buitenlander hoor je Nederlands te kunnen spreken"

Boeren, Bijbels en Beauties gemist? "Als buitenlander hoor je Nederlands te kunnen spreken"

In de realityserie Boeren, bijbels en beauties zien we het dorp Spakenburg. Hier wonen o.a. boeren en marktkoopmannen, van zeer gelovigen en iets minder gedisciplineerde kerkgangers. Het leven van een aantal uitgesproken en hardwerkende inwoners wordt vastgelegd, zo ook de beelden van deze Spakenburger: "Ik spreek Spakenburgs en Nederlands", vertelt hij. Andere talen leren hoeft van hem niet. In de stad spreken mensen soms Engels tegen hem, dat vindt hij wat raar. Hij is van mening dat zij gewoon Nederlands moeten leren. Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hieronder.

Boeren, bijbels en beauties is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Boeren, Bijbels en Beauties</em> gemist? &quot;Als buitenlander hoor je Nederlands te kunnen spreken&quot; In de realityserie Boeren, bijbels en beauties zien we het dorp Spakenburg. Hier wonen o.a. boeren en marktkoopmannen, van zeer gelovigen en iets minder gedisciplineerde kerkgangers. Het leven van een aantal uitgesproken en hardwerkende inwoners wordt vastgelegd, zo ook de beelden van deze Spakenburger: "Ik spreek Spakenburgs en Nederlands", vertelt hij. Andere talen leren hoeft van hem niet. In de stad spreken mensen soms Engels tegen hem, dat vindt hij wat raar. Hij is van mening dat zij gewoon Nederlands moeten leren. Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hieronder. Boeren, bijbels en beauties is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Boeren, bijbels en beauties gemist? 'Nee' komt niet voor in zijn woordenboek Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV