Nieuw seizoen GTST: gaat Julian, gespeeld door Cas Jansen, naar de gevangenis?

Nieuw seizoen GTST: gaat Julian, gespeeld door Cas Jansen, naar de gevangenis?

Nog even geduld voor de Goede Tijden, Slechte Tijden-fans. En dan zien ze hoe het verder gaat met de soapies na de spannende zomercliff. Zal Julian de gevangenis in moeten? Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van GTST in de video van RTL hieronder.

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 29 augustus van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>GTST</em>: gaat Julian, gespeeld door Cas Jansen, naar de gevangenis? Nog even geduld voor de Goede Tijden, Slechte Tijden-fans. En dan zien ze hoe het verder gaat met de soapies na de spannende zomercliff. Zal Julian de gevangenis in moeten? Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van GTST in de video van RTL hieronder. Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 29 augustus van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Ferry Doedens heeft prachtig optrekje kunnen kopen door Only Fans Bekijk deze video » Leontien Ceulemans (70) is overleden na lang ziekbed (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Nieuw seizoen GTST: gaat Julian, gespeeld door Cas Jansen, naar de gevangenis?Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV