Bekijk de eerste beelden van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse

Bekijk de eerste beelden van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse

Eind deze maand start een nieuw programma Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse met Andy van der Meijde en met Wesley Sneijder. De realityserie wordt uitgezonden op Veronica na Veronica Offside rond de klok van 21:30 uur. Bekijk hieronder de promo van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse.

Lees verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden van <em>Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse</em> Eind deze maand start een nieuw programma Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse met Andy van der Meijde en met Wesley Sneijder. De realityserie wordt uitgezonden op Veronica na Veronica Offside rond de klok van 21:30 uur. Bekijk hieronder de promo van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse. Lees verder onder de video. HumorIn het programma gaan Wesley Sneijder en Andy van der Meijde allebei de strijd aan om een amateur elftal boven zich uit te laten stijgen. Een serieuze zaak, maar humor voert de boventoon in het programma. Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse wordt geproduceerd door Act of Sports en is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 21:30 uur op Veronica te zien. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse terugkijken. Bekijk ook Wilfred Genee maakt zich zorgen om Wesley Sneijder: "Hij is met de bus gekomen" Bekijk deze video » Zien: Andy van der Meijde over Veronica Offside, zijn salaris en televisie droom Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Humor
In het programma gaan Wesley Sneijder en Andy van der Meijde allebei de strijd aan om een amateur elftal boven zich uit te laten stijgen. Een serieuze zaak, maar humor voert de boventoon in het programma.

Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse wordt geproduceerd door Act of Sports en is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 21:30 uur op Veronica te zien. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse terugkijken.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV