Zien: Andy van der Meijde over Veronica Offside, zijn salaris en televisie droom

Zien: Andy van der Meijde over Veronica Offside, zijn salaris en televisie droom

Zien: Andy van der Meijde over <em>Veronica Offside, zijn salaris</em> en <em>televisie droom</em> Ex-profvoetballer Andy van der Meijde is sinds afgelopen maandag voetbalanalist bij Veronica Offside. De Telegraaf gaat bij hem langs om te praten over zijn presentatiedebuut, de chemie tussen de Veronica Offside-mannen en zijn salaris. Hoe heeft hij dit ervaren en wat levert het hem op? Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Emotionele Andy van der Meijde herenigd met dochters: "Had dit nooit durven dromen" Bekijk deze video » Wilfred Genee maakt zich zorgen om Wesley Sneijder: "Hij is met de bus gekomen" Bekijk deze video »
Show :
Zien: Andy van der Meijde over Veronica Offside, zijn salaris en televisie droom

Ex-profvoetballer Andy van der Meijde is sinds afgelopen maandag voetbalanalist bij Veronica Offside. De Telegraaf gaat bij hem langs om te praten over zijn presentatiedebuut, de chemie tussen de Veronica Offside-mannen en zijn salaris. Hoe heeft hij dit ervaren en wat levert het hem op? Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV