Rob Goossens over terugkeer Vandaag Inside: "Zender kan weer van de beademing af" (video)

Rob Goossens over terugkeer Vandaag Inside: "Zender kan weer van de beademing af" (video)

SBS6 heeft een historisch slechte zomer achter de rug. Gelukkig voor de zender, schuift het dynamische trio weer aan tijdens Vandaag Inside. Het kijkcijferkanon moet weer voor goede cijfers gaan zorgen.

<em>Rob Goossens</em> over terugkeer <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Zender kan weer van de beademing af&quot; (video) SBS6 heeft een historisch slechte zomer achter de rug. Gelukkig voor de zender, schuift het dynamische trio weer aan tijdens Vandaag Inside. Het kijkcijferkanon moet weer voor goede cijfers gaan zorgen. SBSRob Goossens reageert op het slecht presterende SBS en de manier waarop de felbegeerde gezichten van de zender weer kijkers trekken: "De zender kan weer van de beademing af, de mannen zijn terug." Ook Wilfred zijn nieuwe talkshow Veronica Offside trekt een goede 3 ton aan kijkers. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Vandaag Inside is vanaf maandag 15 augustus weer iedere werkdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Rob Goossens over terugkeer Vandaag Inside: "Zender kan weer van de beademing af" (video)

SBS
Rob Goossens reageert op het slecht presterende SBS en de manier waarop de felbegeerde gezichten van de zender weer kijkers trekken: "De zender kan weer van de beademing af, de mannen zijn terug." Ook Wilfred zijn nieuwe talkshow Veronica Offside trekt een goede 3 ton aan kijkers.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Vandaag Inside is vanaf maandag 15 augustus weer iedere werkdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV