Rob Goossens over horloge-ruzie Jamie Vaes en Lil Kleine: "Lekkere content voor realityshow"

Rob Goossens over horloge-ruzie Jamie Vaes en Lil Kleine: "Lekkere content voor realityshow"

Lil Kleine en Jamie Vaes lijken niet geheel zonder slag of stoot uit elkaar te gaan. Jorik eist namelijk de dure horloges terug die hij haar en Lio cadeau heeft gedaan. De zaak moet naar de rechter, de twee komen er namelijk niet uit.

Rob Goossens over horloge-ruzie <em>Jamie Vaes</em> en <em>Lil Kleine</em>: &quot;Lekkere content voor realityshow&quot; Lil Kleine en Jamie Vaes lijken niet geheel zonder slag of stoot uit elkaar te gaan. Jorik eist namelijk de dure horloges terug die hij haar en Lio cadeau heeft gedaan. De zaak moet naar de rechter, de twee komen er namelijk niet uit. HorlogesVoor Jamie staat het besluit vast: eens gegeven, is altijd gegeven. De rechter zal moeten bepalen of Jorik zijn horloges terugkrijgt of dat jamie ze in haar bezit houdt. Rob Goossens reageert op de vendetta tussen de twee en de vraag waarom Jamie naar de rechter zou willen: "Het enige wat ik kan verzinnen, is dat het natuurlijk wel weer lekkere content als er heel snel een nieuw seizoen van Jamies In The Vaes Lane zou komen." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Rob Goossens over horloge-ruzie Jamie Vaes en Lil Kleine: "Lekkere content voor realityshow"

Horloges
Voor Jamie staat het besluit vast: eens gegeven, is altijd gegeven. De rechter zal moeten bepalen of Jorik zijn horloges terugkrijgt of dat jamie ze in haar bezit houdt. Rob Goossens reageert op de vendetta tussen de twee en de vraag waarom Jamie naar de rechter zou willen: "Het enige wat ik kan verzinnen, is dat het natuurlijk wel weer lekkere content als er heel snel een nieuw seizoen van Jamies In The Vaes Lane zou komen."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV