Rene Paas in Op1 over gaswinning Groningen: "Druppel op gloeiende plaat"

Rene Paas in Op1 over gaswinning Groningen: "Druppel op gloeiende plaat"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Rene Paas in <em>Op1</em> over gaswinning <em>Groningen</em>: &quot;Druppel op gloeiende plaat&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Commissaris van de Koning Rene Paas snapt dat mensen zich zorgen maken over de hoge energieprijzen en de rekeningen die binnenkort niet meer betaald kunnen worden, maar geeft ook een kanttekening: "Iedereen die de suggestie wekt dat gaswinning in Groningen daar een oplossing voor kan bieden, dat is de druppel op een gloeiende plaat" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rene Paas in Op1 over gaswinning Groningen: "Druppel op gloeiende plaat"

Commissaris van de Koning Rene Paas snapt dat mensen zich zorgen maken over de hoge energieprijzen en de rekeningen die binnenkort niet meer betaald kunnen worden, maar geeft ook een kanttekening: "Iedereen die de suggestie wekt dat gaswinning in Groningen daar een oplossing voor kan bieden, dat is de druppel op een gloeiende plaat"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV