Zien: Job Knoester voorspelt problemen voor Peter Gillis door nieuw bewijsmateriaal

Zien: Job Knoester voorspelt problemen voor Peter Gillis door nieuw bewijsmateriaal

Vakantieparkenmagnaat én realityster Peter Gillis bevindt zich momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Gillis wordt door het Openbaar Ministerie onderzocht vanwege een vermeende mishandeling van 'zijn' Nicol. Volgens advocaat Job Knoester kunnen de problemen voor Gillis nog een stuk groter worden, want er schijnt nieuw bewijsmateriaal in aantocht te zijn.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Job Knoester</em> voorspelt problemen voor <em>Peter Gillis</em> door nieuw bewijsmateriaal Vakantieparkenmagnaat én realityster Peter Gillis bevindt zich momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Gillis wordt door het Openbaar Ministerie onderzocht vanwege een vermeende mishandeling van 'zijn' Nicol. Volgens advocaat Job Knoester kunnen de problemen voor Gillis nog een stuk groter worden, want er schijnt nieuw bewijsmateriaal in aantocht te zijn. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. OpnameDaartoe behoren onder meer een opname van het telefoongesprek met de alarmcentrale en beelden van de verwondingen van Nicol. Gillis zou zijn dertig jaar jongere geliefde hebben gebeten, geduwd, tegen de muur hebben gesmeten en in de borsten hebben geknepen. Maar moeten SBS6 en Talpa nu ook ingrijpen? Daar geeft Knoester geen volmondig antwoord op, maar volgens hem is er de laatste tijd wel érg veel negatieve publiciteit rond Gillis. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Opname
Daartoe behoren onder meer een opname van het telefoongesprek met de alarmcentrale en beelden van de verwondingen van Nicol. Gillis zou zijn dertig jaar jongere geliefde hebben gebeten, geduwd, tegen de muur hebben gesmeten en in de borsten hebben geknepen. Maar moeten SBS6 en Talpa nu ook ingrijpen? Daar geeft Knoester geen volmondig antwoord op, maar volgens hem is er de laatste tijd wel érg veel negatieve publiciteit rond Gillis.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV