Op1 gemist? Brandweercommandant Anton Slofstra pleit voor deltaplan bosbranden

Op1 gemist? Brandweercommandant Anton Slofstra pleit voor deltaplan bosbranden

Woensdag 17 augustus 2022 om 08:54

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Brandweercommandant <em>Anton Slofstra</em> pleit voor deltaplan bosbranden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Door droogte en klimaatverandering zal Nederland in de toekomst steeds vaker te maken krijgen met (grote) bosbranden. Daar zijn we nu nog niet op voorbereid, en dus pleit brandweercommandant Anton Slofstra voor een 'deltaplan bosbranden'. "Het zou wel erg naïef zijn als we ons niet gaan voorbereiden," aldus Slofstra. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Brandweercommandant Anton Slofstra pleit voor deltaplan bosbranden

Door droogte en klimaatverandering zal Nederland in de toekomst steeds vaker te maken krijgen met (grote) bosbranden. Daar zijn we nu nog niet op voorbereid, en dus pleit brandweercommandant Anton Slofstra voor een 'deltaplan bosbranden'. "Het zou wel erg naïef zijn als we ons niet gaan voorbereiden," aldus Slofstra.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's