Vandaag Inside: René van der Gijp in een deuk om filmpje van neukende mensen

Vandaag Inside: René van der Gijp in een deuk om filmpje van neukende mensen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: René van der Gijp in een deuk om filmpje van neukende mensen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Dat René van der Gijp vaak wel kan lachen om een seksueel getinte grap of film, is inmiddels wel duidelijk. Dinsdagavond lag hij opnieuw in een deuk om een nogal vulgair filmpje in Vandaag Inside; daarin is te zien hoe twee mensen tijdens hun vakantie doodleuk liggen te neuken op een ligbedje, terwijl het om hen heen krioelt van de mensen. "Dat zou Andy van der Meijde kunnen zijn!" aldus Van der Gijp. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dat René van der Gijp vaak wel kan lachen om een seksueel getinte grap of film, is inmiddels wel duidelijk. Dinsdagavond lag hij opnieuw in een deuk om een nogal vulgair filmpje in Vandaag Inside; daarin is te zien hoe twee mensen tijdens hun vakantie doodleuk liggen te neuken op een ligbedje, terwijl het om hen heen krioelt van de mensen. "Dat zou Andy van der Meijde kunnen zijn!" aldus Van der Gijp.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV