Illusionist Hans Klok over nieuwe tegenvaller: "Alsof criminaliteit loont" (Shownieuws)

Illusionist Hans Klok over nieuwe tegenvaller: "Alsof criminaliteit loont" (Shownieuws)

Het sluiten van The Harbour Club in Amsterdam voelt voor Hans Klok, die nog vijftig shows in de horecazaak zou geven, alsof "criminaliteit loont". Dat zegt de 53-jarige illusionist tegen het ANP. De Telegraaf meldde dinsdag dat The Harbour club dinsdagmiddag door de gemeente Amsterdam is gesloten. Aanleiding voor de sluiting zou een explosie zijn bij het bedrijf in de nacht van 9 op 10 augustus. Bekijk de Shownieuws-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Illusionist <em>Hans Klok</em> over nieuwe tegenvaller: &quot;Alsof criminaliteit loont&quot; (<em>Shownieuws</em>) Het sluiten van The Harbour Club in Amsterdam voelt voor Hans Klok, die nog vijftig shows in de horecazaak zou geven, alsof "criminaliteit loont". Dat zegt de 53-jarige illusionist tegen het ANP. De Telegraaf meldde dinsdag dat The Harbour club dinsdagmiddag door de gemeente Amsterdam is gesloten. Aanleiding voor de sluiting zou een explosie zijn bij het bedrijf in de nacht van 9 op 10 augustus. Bekijk de Shownieuws-video hieronder. Lees verder onder de video. Strijd tussen criminelenHans, die in september 2022 try-outs zou hebben voor zijn show, noemt de situatie "heel triest voor alle betrokkenen". "Er werken meer dan tweehonderd mensen. De coronacrisis was al een enorme aderlating en nu komt deze klap daar nog bovenop", aldus de illusionist. "Nu moet The Harbour Club sluiten door een strijd tussen criminelen. Dan voelt het toch een beetje of misdaad loont." Bekijk hierboven de Shownieuws-video over Hans Klok en het sluiten van The Harbour Club. Bekijk ook Hans Klok over Danny de Munk in Shownieuws: 'Ik geloof niks van verkrachting' (video) Bekijk deze video » Hans Klok over sluiten Harbour Club Amsterdam: "Hing hun boven het hoofd" (video) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Strijd tussen criminelen
Hans, die in september 2022 try-outs zou hebben voor zijn show, noemt de situatie "heel triest voor alle betrokkenen". "Er werken meer dan tweehonderd mensen. De coronacrisis was al een enorme aderlating en nu komt deze klap daar nog bovenop", aldus de illusionist. "Nu moet The Harbour Club sluiten door een strijd tussen criminelen. Dan voelt het toch een beetje of misdaad loont."

Bekijk hierboven de Shownieuws-video over Hans Klok en het sluiten van The Harbour Club.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV