Vandaag Inside krijgt geen Televizier-Ster, Johan Derksen vertelt nooit meer "spannend verhaal"

Vandaag Inside krijgt geen Televizier-Ster, Johan Derksen vertelt nooit meer "spannend verhaal"

Op het Gouden Televizier-Ring Gala is dit jaar een nieuwe categorie in het leven geroepen: de Televizier-Ster Impact. Programma's of tv-fragmenten met een grote maatschappelijke impact maken kans op deze prijs. Gek genoeg is Vandaag Inside niet genomineerd, en dus heeft Johan Derksen een besluit genomen: "Ik vertel nooit meer een spannend verhaal van vijftig jaar geleden."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em> krijgt geen Televizier-Ster, <em>Johan Derksen</em> vertelt nooit meer &quot;spannend verhaal&quot; Op het Gouden Televizier-Ring Gala is dit jaar een nieuwe categorie in het leven geroepen: de Televizier-Ster Impact. Programma's of tv-fragmenten met een grote maatschappelijke impact maken kans op deze prijs. Gek genoeg is Vandaag Inside niet genomineerd, en dus heeft Johan Derksen een besluit genomen: "Ik vertel nooit meer een spannend verhaal van vijftig jaar geleden." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. KaarsAls er dit jaar iets impact heeft gehad op het medialandschap én de maatschappij is het wel het beruchte kaars-verhaal van Johan Derksen, waarin hij vertelde een dronken vrouw te hebben gepenetreerd met een kaars - iets dat hij later weer ontkrachtte. Wilfred Genee is nogal verbolgen dat 'zijn' programma niet is genomineerd: "We worden gewoon gecanceld!" Derksen reageert op zijn eigen manier: "Stop het lekker in je reet." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kaars
Als er dit jaar iets impact heeft gehad op het medialandschap én de maatschappij is het wel het beruchte kaars-verhaal van Johan Derksen, waarin hij vertelde een dronken vrouw te hebben gepenetreerd met een kaars - iets dat hij later weer ontkrachtte. Wilfred Genee is nogal verbolgen dat 'zijn' programma niet is genomineerd: "We worden gewoon gecanceld!" Derksen reageert op zijn eigen manier: "Stop het lekker in je reet."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV