Summerschool met Marcel Levi gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Summerschool met Marcel Levi gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Summerschool met Marcel Levi gemist? Bekijk hier de hele uitzending Prof. dr. Marcel Levi vergaarde gedurende de coronapandemie grote bekendheid. Niet alleen was hij ziekenhuisdirecteur in Londen, ook schoof hij regelmatig aan in talkshows om te praten over het Nederlandse coronabeleid. Vanavond geeft hij in Summerschool college over virussen. Alle fragmenten uit deze uitzending Marcel Levi in Summerschool: ‘In menselijke drol zitten 100 miljard virussen’ Bekijk deze video » Matthijs van NieuwkerkIn de speciale Summerschool-studio ontvangt presentator Matthijs van Nieuwkerk professor dokter Marcel Levi voor een college over virussen. Informatie omtrent virussen is nu belangrijker dan ooit, want de wereld lijkt van de ene in de andere epidemie te vallen. Het begon natuurlijk allemaal in het voorjaar van 2020, met de uitbraak van het coronavirus. ApenpokkenMers, sars, zika, ebola, Covid-19 en de apenpokken: het lijkt alsof er steeds vaker een virusuitbraak is en dat die uitbraken zich steeds sneller over de wereld verspreiden. Maar is dat ook zo? Wat is een virus eigenlijk, hoe werkt het en wat kunnen we ertegen doen? Professor dokter Marcel Levi geeft ons een spoedcursus over virussen. Bekijk ook Marcel Levi kritisch op corona-strategie kabinet: "Meer strakke regie nodig" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Prof. dr. Marcel Levi vergaarde gedurende de coronapandemie grote bekendheid. Niet alleen was hij ziekenhuisdirecteur in Londen, ook schoof hij regelmatig aan in talkshows om te praten over het Nederlandse coronabeleid. Vanavond geeft hij in Summerschool college over virussen.

Matthijs van Nieuwkerk
In de speciale Summerschool-studio ontvangt presentator Matthijs van Nieuwkerk professor dokter Marcel Levi voor een college over virussen. Informatie omtrent virussen is nu belangrijker dan ooit, want de wereld lijkt van de ene in de andere epidemie te vallen. Het begon natuurlijk allemaal in het voorjaar van 2020, met de uitbraak van het coronavirus.

Apenpokken
Mers, sars, zika, ebola, Covid-19 en de apenpokken: het lijkt alsof er steeds vaker een virusuitbraak is en dat die uitbraken zich steeds sneller over de wereld verspreiden. Maar is dat ook zo? Wat is een virus eigenlijk, hoe werkt het en wat kunnen we ertegen doen? Professor dokter Marcel Levi geeft ons een spoedcursus over virussen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Summerschool

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV