Frits Barend bezocht Abdelhak Nouri: 'Er is echt contact' (Shownieuws)

Frits Barend bezocht Abdelhak Nouri: 'Er is echt contact' (Shownieuws)

Frits Barend bracht een bezoek aan Abdelhak Nouri en zijn familie en vertelt hoe het nu met de, in 2017 door een hartstilstand getroffen voetballer, gaat: 'Er is echt contact, dat heb ik gezien.'

'Praten lukt niet'
Nouri reageert met zijn ogen en met gelach op wat zijn familie tegen hem zegt en dat maakt het ergens ook extra pijnlijk en verdrietig: 'Je weet dat hij wat wil zeggen maar dat lukt dan niet', aldus Barend. Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Frits Barend bezocht <em>Abdelhak Nouri</em>: 'Er is echt contact' (Shownieuws) Frits Barend bracht een bezoek aan Abdelhak Nouri en zijn familie en vertelt hoe het nu met de, in 2017 door een hartstilstand getroffen voetballer, gaat: 'Er is echt contact, dat heb ik gezien.' 'Praten lukt niet'Nouri reageert met zijn ogen en met gelach op wat zijn familie tegen hem zegt en dat maakt het ergens ook extra pijnlijk en verdrietig: 'Je weet dat hij wat wil zeggen maar dat lukt dan niet', aldus Barend. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Humberto: zo gaat het nu met Nouri, 5 jaar na hartstilstand Bekijk deze video » Abderrahim in Op1 over Abdelhak Nouri: "Hij straalt weer en is goed op gewicht" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV