Een Jaar Van Je Leven 5 september van start: bekijk de eerste beelden van de locatie

Een Jaar Van Je Leven 5 september van start: bekijk de eerste beelden van de locatie

Met man en macht wordt er momenteel gewerkt op de plek waar de nieuwe reallife-spelshow Een Jaar Van Je Leven vanaf 5 september op SBS6 van start gaat. Hierin gaan veertig deelnemers, die een jaar lang opgesloten worden, de strijd met elkaar aan om één miljoen euro te verdienen. Shownieuws nam alvast een kijkje op de set besprak daarnaast de spelregels:

<em>Een Jaar Van Je Leven</em> 5 september van start: bekijk de eerste beelden van de locatie Met man en macht wordt er momenteel gewerkt op de plek waar de nieuwe reallife-spelshow Een Jaar Van Je Leven vanaf 5 september op SBS6 van start gaat. Hierin gaan veertig deelnemers, die een jaar lang opgesloten worden, de strijd met elkaar aan om één miljoen euro te verdienen. Shownieuws nam alvast een kijkje op de set besprak daarnaast de spelregels: Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: 'Ophef borsten-cover LINDA. is gezeur' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV