Zien: jarige Blanks gelooft zijn ogen niet tijdens Beste Zangers-verjaardag

Zien: jarige Blanks gelooft zijn ogen niet tijdens Beste Zangers-verjaardag

Morgen kunnen we genieten van de tweede aflevering van een gloednieuw seizoen Beste Zangers. Jan Smit ontving dit jaar zeven artiesten, onder wie Blanks. Tijdens de opnames was hij jarig en mocht hij 25 kaarsjes uitblazen. Jan Smit heeft een spannende verrassing voor hem. Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: jarige <em>Blanks</em> gelooft zijn ogen niet tijdens <em>Beste Zangers</em>-verjaardag Morgen kunnen we genieten van de tweede aflevering van een gloednieuw seizoen Beste Zangers. Jan Smit ontving dit jaar zeven artiesten, onder wie Blanks. Tijdens de opnames was hij jarig en mocht hij 25 kaarsjes uitblazen. Jan Smit heeft een spannende verrassing voor hem. Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Lees verder onder de video. Blanks gilt het uitZijn verjaardag tijdens Beste Zangers 2022 zal artiest Blanks niet snel vergeten. Hij stapte met angst in een vliegtuigje, maar geloofde zijn ogen niet toen hij naar de tuin van het Beste Zangers-verblijf keek. Bekijk de beelden hierboven. Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering en de meest ontroerende fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Artiesten komen aan in Sevilla en bewonderen de villa Bekijk deze video » Jan Smit introduceert Beste Zangers-deelnemers: Wie zijn Sarita Lorena en Blanks? Bekijk deze video »

Blanks gilt het uit
Zijn verjaardag tijdens Beste Zangers 2022 zal artiest Blanks niet snel vergeten. Hij stapte met angst in een vliegtuigje, maar geloofde zijn ogen niet toen hij naar de tuin van het Beste Zangers-verblijf keek. Bekijk de beelden hierboven.

Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering en de meest ontroerende fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV