Bekijk de eerste beelden van Beste Zangers afl. 2 met Blanks in de hoofdrol

Bekijk de eerste beelden van Beste Zangers afl. 2 met Blanks in de hoofdrol

Morgen kunnen we genieten van de tweede aflevering van een gloednieuw seizoen Beste Zangers. Blanks staat deze aflevering centraal. Tijdens de opnames was hij jarig en mocht hij 25 kaarsjes uitblazen. Bekijk de promo van Beste Zangers afl. 2 hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden van <em>Beste Zangers</em> afl. 2 met <em>Blanks</em> in de hoofdrol Morgen kunnen we genieten van de tweede aflevering van een gloednieuw seizoen Beste Zangers. Blanks staat deze aflevering centraal. Tijdens de opnames was hij jarig en mocht hij 25 kaarsjes uitblazen. Bekijk de promo van Beste Zangers afl. 2 hieronder. Lees verder onder de video. JeugdBeste Zangers 2022 is veel in het nieuws door de uitspraken van Roxeanne Hazes tijdens aflevering 1. Tijdens de tweede aflevering staat Blanks centraal. Heeft hij ook veel meegemaakt in zijn jeugd? Bekijk de eerste beelden van deze uitzending hierboven. Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering en de meest ontroerende fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Nielson ging kapot tijdens eerste aflevering Beste Zangers Bekijk deze video » Zien: jarige Blanks gelooft zijn ogen niet tijdens Beste Zangers-verjaardag Bekijk deze video »

Jeugd
Beste Zangers 2022 is veel in het nieuws door de uitspraken van Roxeanne Hazes tijdens aflevering 1. Tijdens de tweede aflevering staat Blanks centraal. Heeft hij ook veel meegemaakt in zijn jeugd? Bekijk de eerste beelden van deze uitzending hierboven.

Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering en de meest ontroerende fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV