Zien: Johan Derksen praat mond voorbij over show Rob Kemps

Zien: Johan Derksen praat mond voorbij over show Rob Kemps

Rob Kemps kenden we vroeger alleen van zijn carnavalskrakers, maar momenteel is hij niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Niet gek dus dat de zanger en presentator een eigen show krijgt. Dat nieuws had echter nog niet naar buiten gemogen...

Zien: <em>Johan Derksen</em> praat mond voorbij over show <em>Rob Kemps</em> Rob Kemps kenden we vroeger alleen van zijn carnavalskrakers, maar momenteel is hij niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Niet gek dus dat de zanger en presentator een eigen show krijgt. Dat nieuws had echter nog niet naar buiten gemogen... Johan DerksenJohan Derksen heeft zijn mond voorbij gepraat tijdens een aflevering van Vandaag inside. Het nieuws dat Rob Kemps een eigen show krijgt, had nog even binnen de muren van Talpa moeten blijven. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Wie Kent Nederland? Rob Kemps over 'baargoud': "Wij hebben een nieuwe loungeset aangeschaft" Bekijk deze video » Wie Kent Nederland gemist? Kees Tol zou voor deze voetballer de deur zeker opendoen Bekijk deze video » Johan Derksen over talkshow met Rob Kemps: "Hij maakt een verpletterende indruk" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen
Johan Derksen heeft zijn mond voorbij gepraat tijdens een aflevering van Vandaag inside. Het nieuws dat Rob Kemps een eigen show krijgt, had nog even binnen de muren van Talpa moeten blijven.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV