Johan Derksen in Vandaag Inside over Angela de Jong: "Ook maar achter een fornuis weggeplukt"

Johan Derksen in Vandaag Inside over Angela de Jong: "Ook maar achter een fornuis weggeplukt"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Dat Johan Derksen het niet zo heeft met Angela de Jong moge duidelijk zijn. Ook vandaag kan hij het niet laten om een sneer uit te delen in de richting van de journaliste.

Johan Derksen in <em>Vandaag Inside</em> over <em>Angela de Jong</em>: &quot;Ook maar achter een fornuis weggeplukt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Dat Johan Derksen het niet zo heeft met Angela de Jong moge duidelijk zijn. Ook vandaag kan hij het niet laten om een sneer uit te delen in de richting van de journaliste. Fornuis"Het is niet zo dat zij verstand van tv heeft, zij is ook maar achter een fornuis weggeplukt", aldus Johan. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Fornuis
"Het is niet zo dat zij verstand van tv heeft, zij is ook maar achter een fornuis weggeplukt", aldus Johan.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV