Johan Derksen over Televizier-Ring in VI: "Ieder normaal mens stemt niet op Peter Gillis"

Johan Derksen over Televizier-Ring in VI: "Ieder normaal mens stemt niet op Peter Gillis"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Peter Gillis is genomineerd voor een Televizier-Ring. Toch lijkt het erop dat hij deze prijs niet in ontvangst gaat nemen, zo denken ook de tafelgasten van VI. Hij wordt namelijk nog beschuldigd van mishandeling.

<em>Johan Derksen</em> over Televizier-Ring in <em>VI</em>: &quot;Ieder normaal mens stemt niet op Peter Gillis&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Peter Gillis is genomineerd voor een Televizier-Ring. Toch lijkt het erop dat hij deze prijs niet in ontvangst gaat nemen, zo denken ook de tafelgasten van VI. Hij wordt namelijk nog beschuldigd van mishandeling. Boycotten"Die man kan niet inschatten hoe hij er bij de publieke opnie opstaat. Ieder normaal mens zal niet meer op hem stemmen", aldus Johan Derksen. Boycotten door de organisatie van de Ring is volgens hen dan ook niet nodig. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Boycotten
"Die man kan niet inschatten hoe hij er bij de publieke opnie opstaat. Ieder normaal mens zal niet meer op hem stemmen", aldus Johan Derksen. Boycotten door de organisatie van de Ring is volgens hen dan ook niet nodig.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV