Docu Gabby Petito: de moord die de wereld in haar greep hield gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Gabby Petito: de moord die de wereld in haar greep hield gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Gabby Petito: de moord die de wereld in haar greep hield gemist? Bekijk hier de hele uitzending De 22-jarige Gabby Petito trok er in juli 2021 op uit met haar verloofde Brian Laundrie. Met een busje begonnen ze aan een roadtrip door de Verenigde Staten, die op een gruwelijke manier eindigde. De documentaire Gabby Petito: de moord die de wereld in haar greep hield duikt in dit schokkende verhaal. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk beelden van docu Gabby Petito: de moord die de wereld in haar greep hield Bekijk deze video » Heftig verhaal: Gabby Petito: de moord die de wereld in haar greep hield, woensdag op Net5 Bekijk deze video » Nachtmerrie van elke moeder: dochter Gabby Petito liet niks van zich horen (docu) Bekijk deze video » Social mediaEind augustus verdween Petito spoorloos, waarna social media al snel op de zaak dook. Het hele drama ontvouwde zich op internet, dat geschokt reageerde toen de stoffelijke resten van Petito op 19 september werden ontdekt. Vervolgens verdween ook Laundrie van de aardbodem; zijn lichaam werd op 20 oktober gevonden, waarna werd vastgesteld dat de man zelfmoord had gepleegd. OudersDeze documentaire werpt nieuw licht op het tragische verhaal van de geliefden, de onbeantwoorde vragen en de schokkende afloop. In hun eerste documentaire-interview sinds de dood van hun dochter reflecteren de ouders van Gabby op het leven van de 22-jarige vrouw en delen ze jeugdherinneringen, waaronder exclusieve foto's en details. Bekijk ook Clarice Stenger over documentaire Gabby Petito: "Aangrijpend" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De 22-jarige Gabby Petito trok er in juli 2021 op uit met haar verloofde Brian Laundrie. Met een busje begonnen ze aan een roadtrip door de Verenigde Staten, die op een gruwelijke manier eindigde. De documentaire Gabby Petito: de moord die de wereld in haar greep hield duikt in dit schokkende verhaal.

Social media
Eind augustus verdween Petito spoorloos, waarna social media al snel op de zaak dook. Het hele drama ontvouwde zich op internet, dat geschokt reageerde toen de stoffelijke resten van Petito op 19 september werden ontdekt. Vervolgens verdween ook Laundrie van de aardbodem; zijn lichaam werd op 20 oktober gevonden, waarna werd vastgesteld dat de man zelfmoord had gepleegd.

Ouders
Deze documentaire werpt nieuw licht op het tragische verhaal van de geliefden, de onbeantwoorde vragen en de schokkende afloop. In hun eerste documentaire-interview sinds de dood van hun dochter reflecteren de ouders van Gabby op het leven van de 22-jarige vrouw en delen ze jeugdherinneringen, waaronder exclusieve foto's en details.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV