Op1 gemist? Mart Hoogkamer zingt live zijn nieuwe single Diamant

Op1 gemist? Mart Hoogkamer zingt live zijn nieuwe single Diamant

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Mart Hoogkamer zingt live zijn nieuwe single <em>Diamant</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Mart Hoogkamer komt langs bij Op1 om zijn nieuwe single Diamant ten gehore te brengen. De volkszanger heeft dit nummer gekozen in het SBS6-programma I Want Your Song en treedt hier nu live mee op, en Mart geeft aan dat het nogal veel hoge tonen zijn… Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Mart Hoogkamer zingt live zijn nieuwe single Diamant

Mart Hoogkamer komt langs bij Op1 om zijn nieuwe single Diamant ten gehore te brengen. De volkszanger heeft dit nummer gekozen in het SBS6-programma I Want Your Song en treedt hier nu live mee op, en Mart geeft aan dat het nogal veel hoge tonen zijn…

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's