Johan Derksen heeft ook geschreven naar Denise uit B&B Vol liefde: "Ben niet uitgekozen"

Johan Derksen heeft ook geschreven naar Denise uit B&B Vol liefde: "Ben niet uitgekozen"

Donderdag 18 augustus 2022 om 08:41

Heleen van Royen was woensdagavond te gast in Vandaag Inside. Zij biecht op met volle teugen te genieten van B&B Vol liefde, het datingprogramma op RTL 4 waarin Nederlandse bed & breakfast-eigenaren in het buitenland zoeken naar de liefde. Ook Johan Derksen heeft het programma weleens gezien; sterker nog, hij heeft zelfs een brief geschreven naar de beeldschone Denise (31). "Maar ik ben niet uitgekozen," aldus Derksen (73).

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> heeft ook geschreven naar Denise uit <em>B&amp;B Vol liefde</em>: &quot;Ben niet uitgekozen&quot; Heleen van Royen was woensdagavond te gast in Vandaag Inside. Zij biecht op met volle teugen te genieten van B&B Vol liefde, het datingprogramma op RTL 4 waarin Nederlandse bed & breakfast-eigenaren in het buitenland zoeken naar de liefde. Ook Johan Derksen heeft het programma weleens gezien; sterker nog, hij heeft zelfs een brief geschreven naar de beeldschone Denise (31). "Maar ik ben niet uitgekozen," aldus Derksen (73). Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. OngemakkelijkOverigens begrijpt Derksen de mensen die aan een dergelijk programma meedoen totaal niet. "Wat moet je radeloos zijn als je je opgeeft voor zo'n programma, want het is zó vernederend om voor een wildvreemde man door je knieën te gaan en die man te pleasen en in z'n reet te kruipen. Al zal ik nooit meer een tepel van dichtbij zien, dan zou ik het nog niet doen!" Van Royen heeft een speciaal fragment, met Denise en Ben, gekozen om te laten zien. Dit fragment geeft het woord "ongemakkelijk" een nieuwe definitie. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Ongemakkelijk
Overigens begrijpt Derksen de mensen die aan een dergelijk programma meedoen totaal niet. "Wat moet je radeloos zijn als je je opgeeft voor zo'n programma, want het is zó vernederend om voor een wildvreemde man door je knieën te gaan en die man te pleasen en in z'n reet te kruipen. Al zal ik nooit meer een tepel van dichtbij zien, dan zou ik het nog niet doen!" Van Royen heeft een speciaal fragment, met Denise en Ben, gekozen om te laten zien. Dit fragment geeft het woord "ongemakkelijk" een nieuwe definitie.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's