Johan Derksen kraakt gedrag van inwoners Tubbergen: "Hele gemene trekjes"

Johan Derksen kraakt gedrag van inwoners Tubbergen: "Hele gemene trekjes"

Het is opnieuw hommeles met betrekking tot de opvang van asielzoekers in Nederland. In het Overijsselse Albergen, onderdeel van de gemeente Tubbergen, heeft het kabinet een hotel aangewezen om 300 asielzoekers in op te vangen. Hier zijn de inwoners het niet mee eens, maar Johan Derksen vindt hun gedrag "onsmakelijk": "Ze krijgen hele nare, gemene trekjes."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> kraakt gedrag van inwoners <em>Tubbergen</em>: &quot;Hele gemene trekjes&quot; Het is opnieuw hommeles met betrekking tot de opvang van asielzoekers in Nederland. In het Overijsselse Albergen, onderdeel van de gemeente Tubbergen, heeft het kabinet een hotel aangewezen om 300 asielzoekers in op te vangen. Hier zijn de inwoners het niet mee eens, maar Johan Derksen vindt hun gedrag "onsmakelijk": "Ze krijgen hele nare, gemene trekjes." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. ProblemenDerksen benadrukt dat de inwoners van Tubbergen waarschijnlijk niet doorhebben hoe hun gedrag overkomt in de media, want ze protesteren tegen de komst van mensen in nood. De analist - in het verleden regelmatig beticht van racisme - neemt het sowieso op voor asielzoekers, waar de woke-gemeenschap waarschijnlijk nogal van zal balen. Hij heeft het over "mensonterende omstandigheden" in Ter Apel: "Dit kán niet!" Ook zegt hij dat we mensen in nood altijd een warm bad moeten geven; volgens Derksen zijn het de "veiligelanders" die voor problemen zorgen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Problemen
Derksen benadrukt dat de inwoners van Tubbergen waarschijnlijk niet doorhebben hoe hun gedrag overkomt in de media, want ze protesteren tegen de komst van mensen in nood. De analist - in het verleden regelmatig beticht van racisme - neemt het sowieso op voor asielzoekers, waar de woke-gemeenschap waarschijnlijk nogal van zal balen. Hij heeft het over "mensonterende omstandigheden" in Ter Apel: "Dit kán niet!" Ook zegt hij dat we mensen in nood altijd een warm bad moeten geven; volgens Derksen zijn het de "veiligelanders" die voor problemen zorgen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV