Heleen van Royen laat topless foto's zien in Vandaag Inside: "Topless zonnen veel leuker!"

Heleen van Royen laat topless foto's zien in Vandaag Inside: "Topless zonnen veel leuker!"

Donderdag 18 augustus 2022 om 09:01

Er is de laatste dagen nogal wat ophef ontstaan over een cover van de LINDA, waarmee bekende vrouwen het taboe op blote vrouwenborsten willen doorbreken (de cover zou niet inclusief genoeg zijn). Heleen van Royen wil in Vandaag Inside ook graag het fenomeen "topless zonnen" bespreken en heeft zelfs wat foto's uit de oude doos meegenomen...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Heleen van Royen</em> laat topless foto's zien in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Topless zonnen veel leuker!&quot; Er is de laatste dagen nogal wat ophef ontstaan over een cover van de LINDA, waarmee bekende vrouwen het taboe op blote vrouwenborsten willen doorbreken (de cover zou niet inclusief genoeg zijn). Heleen van Royen wil in Vandaag Inside ook graag het fenomeen "topless zonnen" bespreken en heeft zelfs wat foto's uit de oude doos meegenomen... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. LeukerFoto's laten een jonge Van Royen zien, die zonder enige schaamte met blote borsten over het strand huppelt. Volgens de schrijfster was dat vroeger "doodnormaal" en deed iedereen het. "Topless zonnen is veel leuker dan met bovenstukje, het is veel lekkerder," aldus Van Royen. Wilfred Genee vraagt zich af of de zoon van Van Royen, die ook aanwezig is, het wel leuk vindt dat zijn moeder deze foto's laat zien. "Ik heb hem gebaard, dus dat lijkt me best." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Leuker
Foto's laten een jonge Van Royen zien, die zonder enige schaamte met blote borsten over het strand huppelt. Volgens de schrijfster was dat vroeger "doodnormaal" en deed iedereen het. "Topless zonnen is veel leuker dan met bovenstukje, het is veel lekkerder," aldus Van Royen. Wilfred Genee vraagt zich af of de zoon van Van Royen, die ook aanwezig is, het wel leuk vindt dat zijn moeder deze foto's laat zien. "Ik heb hem gebaard, dus dat lijkt me best."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's