Frank Jansen hoopt snel te scheiden van Rogier: ‘Dan kan ik weer lekker flirten’

Frank Jansen hoopt snel te scheiden van Rogier: ‘Dan kan ik weer lekker flirten’

Frank Jansen moet donderdag in de rechtbank verschijnen vanwege zijn veelbesproken scheiding van Rogier Smit. De twee zijn al anderhalf jaar uit elkaar, maar de scheiding moet nog officieel worden uitgesproken. “Ik ben het allang zat, maar dat schijnt erbij te horen”, aldus Frank. De realityster spreekt Rogier niet meer en hij vindt het ook niet emotioneel dat hij zijn ex mogelijk in de rechtbank weer ziet. “De wereld is vol leuke mensen. En als straks de scheiding erdoor is, kan ik weer lekker gaan flirten.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Frank Jansen</em> hoopt snel te scheiden van <em>Rogier</em>: ‘Dan kan ik weer lekker flirten’ Frank Jansen moet donderdag in de rechtbank verschijnen vanwege zijn veelbesproken scheiding van Rogier Smit. De twee zijn al anderhalf jaar uit elkaar, maar de scheiding moet nog officieel worden uitgesproken. “Ik ben het allang zat, maar dat schijnt erbij te horen”, aldus Frank. De realityster spreekt Rogier niet meer en hij vindt het ook niet emotioneel dat hij zijn ex mogelijk in de rechtbank weer ziet. “De wereld is vol leuke mensen. En als straks de scheiding erdoor is, kan ik weer lekker gaan flirten.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Paleis voor een prikkie gemist? Kaarsen maken met Frank en Rogier Bekijk deze video » Frank over vechtscheiding: Rogier eist 10.000 euro alimentatie per maand Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV