Denise knapt af op ‘dominante’ Sven in B&B Vol Liefde: ‘Eigenschap van mijn ex’

Denise knapt af op ‘dominante’ Sven in B&B Vol Liefde: ‘Eigenschap van mijn ex’

Denise lijkt het in B&B Vol Liefde goed te kunnen vinden met haar nieuwe date Sven. Ze maken een wandeling en raken aan de praat. Zo leren ze elkaar beter kennen, maar bij een opmerking slaat de twijfel toe bij Denise. Sven geeft namelijk toe dat hij wel wat dominant kan zijn. “Dat stoot mij wel een beetje af natuurlijk. Ik denk dat het ook misschien een combinatie is van dominant zijn, geen empathie hebben, arrogant zijn, want dat waren de eigenschappen van mijn ex.”

Bekijk de video van B&B Vol Liefde hieronder.

B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Denise knapt af op ‘dominante’ Sven in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: ‘Eigenschap van mijn ex’ Denise lijkt het in B&B Vol Liefde goed te kunnen vinden met haar nieuwe date Sven. Ze maken een wandeling en raken aan de praat. Zo leren ze elkaar beter kennen, maar bij een opmerking slaat de twijfel toe bij Denise. Sven geeft namelijk toe dat hij wel wat dominant kan zijn. “Dat stoot mij wel een beetje af natuurlijk. Ik denk dat het ook misschien een combinatie is van dominant zijn, geen empathie hebben, arrogant zijn, want dat waren de eigenschappen van mijn ex.” Bekijk de video van B&B Vol Liefde hieronder. B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol Liefde: gaat Sven straks ook over grens van Denise? Bekijk deze video » WAT!? Is Martijn (B&B Vol Liefde) nu ineens verliefd op Susanne? Bekijk deze video »
TV :
Denise knapt af op ‘dominante’ Sven in B&B Vol Liefde: ‘Eigenschap van mijn ex’Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV