B&B Vol Liefde: Natasja over ‘zwarte bladzijde’ van B&B in het buitenland

B&B Vol Liefde: Natasja over ‘zwarte bladzijde’ van B&B in het buitenland

Voor Natasja is het in B&B Vol Liefde tijd om afscheid te nemen van haar ex en goede vriend. Ze gaan na een bezoek van een week weer naar huis en dat valt haar zwaar, ook al blijven ook haar dates nog wel logeren. “Het afscheid is echt heel zwaar voor mij”, vertelt Natasja. “Je weet niet wanneer je ze weer gaat zien, dat duurt echt nog heel lang. Dat is echt een zwarte bladzijde van een emigratie en B&B. Ik ben echt van de kaart. Ik heb een traantje weggepinkt.”

Bekijk de video van B&B Vol Liefde hieronder.

B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Natasja over ‘zwarte bladzijde’ van B&amp;B in het buitenland Voor Natasja is het in B&B Vol Liefde tijd om afscheid te nemen van haar ex en goede vriend. Ze gaan na een bezoek van een week weer naar huis en dat valt haar zwaar, ook al blijven ook haar dates nog wel logeren. “Het afscheid is echt heel zwaar voor mij”, vertelt Natasja. “Je weet niet wanneer je ze weer gaat zien, dat duurt echt nog heel lang. Dat is echt een zwarte bladzijde van een emigratie en B&B. Ik ben echt van de kaart. Ik heb een traantje weggepinkt.” Bekijk de video van B&B Vol Liefde hieronder. B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Denise knapt af op ‘dominante’ Sven in B&B Vol Liefde: ‘Eigenschap van mijn ex’ Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Susanne in shock als Martijn na één date verliefd is op Fenna Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: Natasja over ‘zwarte bladzijde’ van B&B in het buitenland

Actuele video's

Meer actuele video's