Zien: Beste Zangers-kandidaten nemen jarige Blanks in de maling

Zien: Beste Zangers-kandidaten nemen jarige Blanks in de maling

Donderdag 18 augustus 2022 om 12:44

Vanavond kunnen we genieten van de tweede aflevering van een nieuw seizoen Beste Zangers. Artiest Blanks staat deze week centraal, maar dat weet hij niet. Hij denkt namelijk dat het de aflevering is van Jaap Reesema is. Tijdens de opnames is hij jarig en mocht hij 25 kaarsjes uitblazen. Bekijk een fragment van de Beste Zangers uit afl. 2 hieronder.

Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering en de meest ontroerende fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Beste Zangers</em>-kandidaten nemen jarige <em>Blanks</em> in de maling Vanavond kunnen we genieten van de tweede aflevering van een nieuw seizoen Beste Zangers. Artiest Blanks staat deze week centraal, maar dat weet hij niet. Hij denkt namelijk dat het de aflevering is van Jaap Reesema is. Tijdens de opnames is hij jarig en mocht hij 25 kaarsjes uitblazen. Bekijk een fragment van de Beste Zangers uit afl. 2 hieronder. Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering en de meest ontroerende fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: jarige Blanks gelooft zijn ogen niet tijdens Beste Zangers-verjaardag Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van Beste Zangers afl. 2 met Blanks in de hoofdrol Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's