Blanks danst zwoel met Sarita Lorena tijdens Beste Zangers, bekijk de backstage beelden

Blanks danst zwoel met Sarita Lorena tijdens Beste Zangers, bekijk de backstage beelden

Vanavond, donderdag 18 augustus, zien we de tweede aflevering van een nieuw seizoen Beste Zangers. Blanks, de artiestennaam van Simon de Wit, staat deze week centraal. In de video hieronder zien we hem losgaan met mede-kandidaat Sarita Lorena. Hij gooit zijn heupen los en wordt aangemoedigd door de crew. Bekijk de backstage video tijdens de opnames van de intro van Beste Zangers 2022 hieronder.

Beste Zangers is elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering en de meest ontroerende fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Blanks</em> danst zwoel met <em>Sarita Lorena</em> tijdens <em>Beste Zangers</em>, bekijk de backstage beelden Vanavond, donderdag 18 augustus, zien we de tweede aflevering van een nieuw seizoen Beste Zangers. Blanks, de artiestennaam van Simon de Wit, staat deze week centraal. In de video hieronder zien we hem losgaan met mede-kandidaat Sarita Lorena. Hij gooit zijn heupen los en wordt aangemoedigd door de crew. Bekijk de backstage video tijdens de opnames van de intro van Beste Zangers 2022 hieronder. Beste Zangers is elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering en de meest ontroerende fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Artiesten komen aan in Sevilla en bewonderen de villa Bekijk deze video » Jan Smit introduceert Beste Zangers-deelnemers: Wie zijn Sarita Lorena en Blanks? Bekijk deze video »
TV :
Blanks danst zwoel met Sarita Lorena tijdens Beste Zangers, bekijk de backstage beelden

Actuele video's

Meer actuele video's