De slimste mens: eerste hulp nodig voor 'afgetakelde' Maarten en Philip?

De slimste mens: eerste hulp nodig voor 'afgetakelde' Maarten en Philip?

Donderdag 18 augustus 2022 om 13:45

Maarten van Rossem doet in De slimste mens een boekje open over de ‘versnelde aftakeling’ die zich volgens hem voordoet na een 50e levensjaar. “Ik ben minder de atleet die ik was dan toen ik 31 was. Dat is zo klaar als een klontje”, aldus Van Rossem. Hij vertelt hoe mensen na hun 50e worden afgeschreven. “Dat wij hier staan Philip en daarvoor betaald worden, is een godswonder.” Vervolgens moet presentator Philip Freriks hoesten, waarna Erik van Muiswinkel laat weten dat ze allemaal een EHBO-cursus hebben gevolgd...

Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

<em>De slimste mens</em>: eerste hulp nodig voor 'afgetakelde' Maarten en Philip? Maarten van Rossem doet in De slimste mens een boekje open over de ‘versnelde aftakeling’ die zich volgens hem voordoet na een 50e levensjaar. “Ik ben minder de atleet die ik was dan toen ik 31 was. Dat is zo klaar als een klontje”, aldus Van Rossem. Hij vertelt hoe mensen na hun 50e worden afgeschreven. “Dat wij hier staan Philip en daarvoor betaald worden, is een godswonder.” Vervolgens moet presentator Philip Freriks hoesten, waarna Erik van Muiswinkel laat weten dat ze allemaal een EHBO-cursus hebben gevolgd... Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. De slimste mens: Maarten van Rossem over het geheim van goede friet Bekijk deze video » Was Mark Rutte boos vanwege deelname Klaas Dijkhoff aan De slimste mens? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's