Stefan van der Wielen in De slimste mens: ‘Ten onder op VVD, net als rest van het land’

Stefan van der Wielen in De slimste mens: ‘Ten onder op VVD, net als rest van het land’

Donderdag 18 augustus 2022 om 14:12

Stefan van der Wielen heeft woensdag De slimste mens moeten verlaten, maar deed dat met legendarische woorden waar veel kijkers om moesten lachen. In de finale kreeg Stefan een vraag voor zijn kiezen over VVD-fractievoorzitter Sophie Hermans. Hij wist niet genoeg goede antwoorden te geven en de zanger verloor van Natasja Gibbs. En Stefan kon het niet laten om nog even een venijnige opmerking te maken voor hij De slimste mens verlaat. “Toch ten onder gegaan op de VVD. Net als de rest van het land.”

Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Stefan van der Wielen in <em>De slimste mens</em>: ‘Ten onder op VVD, net als rest van het land’ Stefan van der Wielen heeft woensdag De slimste mens moeten verlaten, maar deed dat met legendarische woorden waar veel kijkers om moesten lachen. In de finale kreeg Stefan een vraag voor zijn kiezen over VVD-fractievoorzitter Sophie Hermans. Hij wist niet genoeg goede antwoorden te geven en de zanger verloor van Natasja Gibbs. En Stefan kon het niet laten om nog even een venijnige opmerking te maken voor hij De slimste mens verlaat. “Toch ten onder gegaan op de VVD. Net als de rest van het land.” Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Was Mark Rutte boos vanwege deelname Klaas Dijkhoff aan De slimste mens? Bekijk deze video » De slimste mens: eerste hulp nodig voor 'afgetakelde' Maarten en Philip? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's