Nieuw seizoen Vier handen op één buik vanaf 30 augustus: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen Vier handen op één buik vanaf 30 augustus: bekijk de eerste beelden

Binnenkort kun je kijken naar nieuwe afleveringen van Vier handen op één buik. Hierin gaan bekende Nederlandse moeders op bezoek bij jonge (aanstaande) ouders om ze voor te bereiden op de komst van hun kind. Deze keer doet ook een bekende vader mee.

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>Vier handen op één buik</em> vanaf 30 augustus: bekijk de eerste beelden Binnenkort kun je kijken naar nieuwe afleveringen van Vier handen op één buik. Hierin gaan bekende Nederlandse moeders op bezoek bij jonge (aanstaande) ouders om ze voor te bereiden op de komst van hun kind. Deze keer doet ook een bekende vader mee. Lees verder onder de video. Özcan Akyol en zijn vrouw Anna van den Breemer doen meeIn de nieuwe reeks gaan verschillende bekende dames op pad, Kim Kötter, Tabitha, Heleen van Royen en Anna van den Breemer gaan jonge moeders bezoeken. Maar in deze serie biedt ook een bekende vader een helpende hand, Özcan Akyol staat zijn vrouw Anna bij tijdens de begeleiding van een jong stel. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik hierboven. Het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik is vanaf dinsdag 30 augustus om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv.

Özcan Akyol en zijn vrouw Anna van den Breemer doen mee
In de nieuwe reeks gaan verschillende bekende dames op pad, Kim Kötter, Tabitha, Heleen van Royen en Anna van den Breemer gaan jonge moeders bezoeken. Maar in deze serie biedt ook een bekende vader een helpende hand, Özcan Akyol staat zijn vrouw Anna bij tijdens de begeleiding van een jong stel.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik hierboven.

Het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik is vanaf dinsdag 30 augustus om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's